Welkom bij glazennaamborden.nl,
dé website voor glazen naamborden.

Veel plezier met het bekijken van onze naamborden. Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons of een verkooppunt op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Stuur ons een e-mail info@glazennaamborden.nl
Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Al onze naamborden worden in eigen atelier gemaakt. Het snijden van de folies, het maken van de zandstraalmaskers, het boren van de gaatjes, het "brokkelen" van de randen en het zandstralen.

Dit zijn allemaal ambachtelijke technieken waarmee prachtige en unieke producten kunnen worden gemaakt.

Maatwerk

Wanneer u, naast de vele voorbeelden op de website, een andere specifieke vraag hebben voor een (naam)bord op maat, is dat meestal te realiseren. Voor...

Handwerk

Al onze naamborden worden in eigen atelier gemaakt. Het snijden van de folies, het maken van de zandstraalmaskers, het boren van de gaatjes, het "brokkelen"...

Montage

In de verpakking van uw naambord treft u de bevestigingshandleiding aan. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden met het bordje meegeleverd. Mocht u...

Verkooppunten

Op de pagina verkooppunten vindt u al onze verkooppunten in Nederland en België. Dat zijn er op dit moment 112 maar we zijn elke dag bezig om nieuwe verkooppunten te benaderen. U kunt bij deze verkooppunten ook een aantal glazen naamborden in het echt bekijken en beoordelen en vervolgens bestellen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst bij een van onze verkooppunten wordt het bordje binnen 1 a 2 weken daar bezorgd en kunt u het ophalen.

Maak uw eigen
ontwerp

Glazennaamborden biedt vele opties voor het maken van naamborden. Zo kunnen wij ook een logo of afbeelding in glas verwerken, is het in sommige gevallen mogelijk om later nog een naam toe te voegen, en heeft u verscheidene keuzes in het kiezen van lettertype en kleur.

Meer informatie

Glazennaamborden is de leverancier voor o.a. naamborden van spiegel en glas. Wij zijn de enige groothandel die zelf de naamborden volledig in eigen beheer maakt.
Dit houd dus in dat wij naast de standaard maten en ontwerpen ook producten op maat kunnen leveren.
U kunt een naambord bestellen via een van onze verkooppunten.