Logo

In veel gevallen kunnen wij inderdaad een logo of afbeelding in glas verwerken. Of het kan is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom dient u het logo of de afbeelding altijd eerst ter goedkeuring aan ons voor te leggen, ter beoordeling. Bij voorkeur werken wij met een eps of ai bestand (Illustrator). Dit bestand dient omgezet te worden naar lettercontouren. Alleen na overleg kunnen wij in sommige gevallen ook andere bestandsformaten gebruiken. Voor het plaatsen een logo of afbeelding wordt een meerprijs gerekend. Neem voor meer informatie of het voorleggen van een afbeelding of logo gerust contact met ons op.

Later toevoegen van een naam

Bij een aantal van onze borden is het mogelijk later een naam toe te voegen. Wanneer u de mogelijkheid wilt openhouden later (bijvoorbeeld kinder-) namen toe te voegen, houdt u dan rekening met de indeling van de tekst op uw naambord. Bij ieder naambord staat op deze website apart vermeld of er op een later tijdstip wel of geen namen toegevoegd kunnen worden. Wanneer de namen op rvs of een heldere glasplaat staan, dan kunt u later nog een naam toevoegen. Op gematteerd glas kunt u later GEEN namen meer toevoegen.

Lettertype

De keuze van het lettertype is bepalend voor het uiterlijk van uw naambordje. Hieronder ziet u de door ons geselecteerde lettertypes - die geschikt zijn op uw glazen naambord.

Kleur

Voor uw naambordje kunt u kiezen uit onderstaande kleuren:

Antraciet zoals te zien bij bijvoorbeeld model G4, R3 en E62
Zwart zoals bijvoorbeeld bij model BG2, E42 of E22 te zien is
Rood zoals bij BM1 te zien is.
Blauw zoals bij model BG5 of de E31 is te zien
Groen is te zien bij bijvoorbeeld model E33, BM2 en de BG4.
Neutraal (is alleen gezandstraald, zonder kleur) zoals bijvoorbeeld te zien is bij model E51, maar ook de E11 en de E52.

De kleuren van de voorbeelden geven slechts een indruk van hoe de kleur in werkelijkheid wordt. De verschillende naamborden worden op verschillende manier vervaardigd. De kleur van het naambord kan anders zijn, afhankelijk van de manier van vervaardigen. Daarom zijn aan de kleuren zoals getoond op deze website geen rechten te ontlenen.

Glazennaamborden is de leverancier voor o.a. naamborden van spiegel en glas. Wij zijn de enige groothandel die zelf de naamborden volledig in eigen beheer maakt.
Dit houd dus in dat wij naast de standaard maten en ontwerpen ook producten op maat kunnen leveren.
U kunt een naambord bestellen via een van onze verkooppunten.